Diensten

Onze Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van de benodigdheden bij weg afzettingen, wegwerkzaamheden en de verkeersveiligheid. Vanuit de richtlijnen adviseren wij u over de mogelijkheden en produceren de producten precies zoals u het hebben wilt.

Produceren

Onze productieafdeling maakt gebruik van de nieuwste printers. Zo kunnen wij hoogkwalitatief printen en snel leveren. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor alles wat met weg en verkeer te maken heeft. Zoals gepersonaliseerde verkeerskegels, afzethekken en baakschilden. U kunt deze producten bijvoorbeeld laten voorzien van uw eigen bedrijfslogo en uit laten voeren in de door u gewenste uitvoering.

In onze productie hebben wij verschillende printers. Het reflectie folie wat op of om de verkeerskegel, baakschild, afzethekken of RVV verkeersborden komt, wordt direct op reflectiefolie klasse 3 geprint. Deze folie gaat 15 jaar mee. Afzetmaterialen voor verkeer en veiligheid en tekst- en omleidingsborden worden volgens de CROW-richtlijnen geprint.
Wat onze productie tevens uniek maakt is dat de afzetmaterialen voor verkeer en veiligheid voorzien kunnen worden van uw eigen bedrijfslogo.

Verkoop

Bij United Wegwijs in Infra kunt u terecht voor het kopen van weg afzettingsmaterialen en producten voor de verkeersveiligheid. Ons brede assortiment bestaat uit verkeerskegels, afzethekken, afbakeningen, RVV bebording, maar ook straatnaamborden en tekst- en figuratieborden. Klik hier voor ons gehele assortiment.

Leveren

Doordat ons verkooppunt, magazijn en productie zich in één gebouw in Lisse bevinden, kunnen wij snel de producten voor u produceren en leveren. U kunt uw bestelling zelf afhalen in ons magazijn of wij leveren uw bestelling bij u af.

Aanvraag doen

Heb jij interesse in een van onze verkeerborden? Laat je gegevens achter er wij zullen contact met je opnemen.

Openingstijden:

 

Maandag t/m Donderdag : 7:30-17:00

Vrijdag: 7:30-16:00

Za/Zo: Gesloten